Pro Info Design

Pro Info Design je kompanija specijalizovana za dizajniranje, izradu, optimizaciju i održavanje WEB sajtova. Uz nas možete biti sigurni da će vaš projekat ostvariti odličan povratak investicije (ROI).

Šta možemo da uradimo za vas?

WEB dizajn

Izrada web sajtova

SEO optimizacija

Održavanje web sajtova

Pro Info doo

Pro Info Design i Pro Info Soft su deolovi firme Pro Info doo nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu jednom korisniku.


Pro Info design se specijalizovala za izradu internet sajtova, dok Pro Info Soft pruža uslugu projektovanja, izgradnje i implementacije programa za poslovanje.

Kontakt

Pro Info doo
Sonje Marinković 16
21000 Novi Sad
Republika Srbija

Tel: +381 21 456 763
E-mail: office@proinfo-design.com
Skype: poziv, dopisivanje

Blog

"Svako dete je umetnik.
Problem je ostati umetnik kada porasteš."

Pablo Picasso

WEB design

Blog

Dobro došli na blog posvećen dizajniranju, izradi i promovisanju WEB sajtova.

Imate odličan poizvod i krenuli ste sa marketing kampanjom. Uložili ste značajna sredstva u  PR, brošure, kataloge, direktnu prodaju, promocije, bilborde, radio reklame, i TV spotove, ali ne i u internet prezentaciju. Da li je danas dovoljan brending bez internet brendinga? Tajna uspešnog brendinga je konzistentost.  Jednaku pažnju je potrebno posvetiti svim markentiškim akcijama.

Razvojem internet tehnologija i pojavom pojednostavljenih verzija programa za razvoj web-sajtova postalo je moguće razviti web-sajt bez pomoći profesionalnih firmi koji se time bave. Međutim, da bi sajt privlačio više posetilaca ali i ostavio pozitivan utisak a samim tim ostvario svoju svrhu i generisao više prihoda, posao bi trebalo prepustiti firmi koja iza sebe ima projekte koji garantuju kvalitet.
Pročitaj više...

Sistem za upravljanje Web-sadržajem ( Content Management system ) skraćeno CMS, je sistem koji pruža široku lepezu centralizovanih i decentralizovanih alata za kreiranje, izmenu, pregled i postavljanje sadržaja (kao što su dokumenti, text, slike, video..).
Upravljanje se odvija pomoću skupa centralizovanih alata i procesa koji osiguravaju koherentnost i validnost elektronskog sadržaja.
Pročitaj više...

CMS rešenja su brojna međutim od svih postojeći rešenja treba izabrati najbolje. CMS koji će zadovoljiti sve Vaše kriterijume, finansijske, tehničke i dizajnerske prirode. Neki od najpoznatijih su: Joomla, PHP-Nuke, Wordpress... Svako od ovih rešenja je kvalitetno, i veoma dobro optimizovano i podešeno da bi dobili sajt vrhunskog kvaliteta!
Pročitaj više...

Sadržaj