Pro Info Design

Pro Info Design je kompanija specijalizovana za dizajniranje, izradu, optimizaciju i održavanje WEB sajtova. Uz nas možete biti sigurni da će vaš projekat ostvariti odličan povratak investicije (ROI).

Šta možemo da uradimo za vas?

WEB dizajn

Izrada web sajtova

SEO optimizacija

Održavanje web sajtova

Pro Info doo

Pro Info Design i Pro Info Soft su deolovi firme Pro Info doo nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu jednom korisniku.


Pro Info design se specijalizovala za izradu internet sajtova, dok Pro Info Soft pruža uslugu projektovanja, izgradnje i implementacije programa za poslovanje.

Kontakt

Pro Info doo
Sonje Marinković 16
21000 Novi Sad
Republika Srbija

Tel: +381 21 456 763
E-mail: office@proinfo-design.com
Skype: poziv, dopisivanje

Izrada web sajtova

Želite da ceo svet čuje za vas? Počnite već danas.

WEB design

Izrada web sajtova

Pod terminom "izrada web sajtova" najčešće se podrazumevaju aspekti razvoja web sajta koji su vezani za kodiranje. Kompleksnost projektovanog sajta može varirati od sasvim jednostavnog jednostraničnog sajta tekstualne sadržine, pa sve do kompleksnih sistema optimizovanih za elektronsko poslovanje ili društveno umrežavanje.

Faza izrade web sajta je deo u kome se dizajn vašeg sajta pretvara u funkcionalnu celinu. Najčešće se u početku kreira glavna strana vašeg sajta, posle čega se pristupa razvoju osnovne strukture za sve ostale strane. Elementi korisničkog interfejsa, kontakt forme i fleš animacije se takođe postavljaju u ovoj fazi.

Tokom trajanja faze izrade web sajta Pro Info Design će vam omogućiti da pristupite razvojnoj verziji sajta kad god vi to poželite. Po završetku izrade sajt postaje Vaše vlasništvo i možete sa njime da raspolažete po volji. Dostavićmo vam izvorni kod kao i sve korištene eksterne fajlove na DVD-u.

Usluge koje nudimo

 • Elektronsko poslovanje
  Elektronsko poslovanje podrazumeva vođenje poslovanja na Internetu, što ne znači samo kupovinu i prodaju, već organizaciju poslovanja firme u mrežnom okruženju, organizovanje poslovne komunikacije prema klijentima i brigu o klijentima. Prednosti elektronskog poslovanja nad tradicionalnim metodama poslovanja je višestruka.

  • 1) Vaš servis je dostupan 24 sata, 7 dana u nedelji.
  • 2) Baza potencijalnih klijenata je ogromna.
  • 3) Mali troškovi održavanja.
  • 4) Automatizacija poslovnih procesa
 • Web aplikacije
  Danas, više nego ikada, postoji velik broj web aplikacija specijalnih namena koje unapređuju funkcionalnosti web sajtova. Ovo omogućava da web sajt bude bolje organizovan a samim tim i efektivniji umesto da sadrži prevelik broj strana koje zbunjuju korisnika.
 • Adobe flash
  Efektivan način da kreirate upečatljiv vizuelan efekat ili da omogućite korisniku da pogleda multimedijalne sadržaje bez preuzimanja dodatnih programa sa interenta je da u web sajt ugradite Flash. Iako nije preporučljivo da se sajt u podpunosti zasniva na flash tehnologiji, on može da bude savršen "začin" vašem projektu.