Pro Info Design

Pro Info Design je kompanija specijalizovana za dizajniranje, izradu, optimizaciju i održavanje WEB sajtova. Uz nas možete biti sigurni da će vaš projekat ostvariti odličan povratak investicije (ROI).

Šta možemo da uradimo za vas?

WEB dizajn

Izrada web sajtova

SEO optimizacija

Održavanje web sajtova

Pro Info doo

Pro Info Design i Pro Info Soft su deolovi firme Pro Info doo nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu jednom korisniku.


Pro Info design se specijalizovala za izradu internet sajtova, dok Pro Info Soft pruža uslugu projektovanja, izgradnje i implementacije programa za poslovanje.

Kontakt

Pro Info doo
Sonje Marinković 16
21000 Novi Sad
Republika Srbija

Tel: +381 21 456 763
E-mail: office@proinfo-design.com
Skype: poziv, dopisivanje

O nama

Mi poznajemo internet i znamo kako da profitirate od njega. Spremni smo da podelimo naše iskustvo sa vama i učinimo vas još uspešnijim.

WEB design

Pro Info design

Pro Info design je deo kompanije Pro Info doo iz Novog Sada, nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu potrebnu jednom korisniku. Pro Info design se specijalizovala za razvoj, izradu i održavanje WEB sajtova.

Naš tim predstavlja spoj mladosti i energije sa jedne strane i dugogodišnjeg iskustva u informacionim tehnologijama sa druge. Tim čine kreativni, talentovani i posvećeni profesionalci voljni da ulože sve svoje prednosti u vaš projekat. Rezultat toga su projekti završeni na vreme i u skladu sa vašim očekivanjima. Postavite vaše poslovne ciljeve a mi ćemo Vam doneti rezultate.

Misija naše firme je da kroz informatizaciju poslovanja omogućimo efikasnije, brže i profitabilnije poslovanje, unapredimo poslovne procese, povećamo poslovnu uspešnost naših klijenata, i izgradimo odnos uzajamnog poverenja i partnerstva sa njima.

Naši sajtovi predstavljaju jedinstvene portale koji ostavljaju snažan utisak na svakog ko ih poseti. Pravimo savršenu ravnotežu dizajna i sadržaja.

Svakom projektu pristupamo sa posebnom pažnjom, trudimo se da budemo originalni i pomognemo klijentu da izgradi sopstveni on line imidž.

Nudimo vam kompletna rešenja koja podrazumevaju kreativnost, funkcionalnost i marketing.

Mi poznajemo WEB i znamo kako da profitirate od toga. Spremni smo da podelimo naše iskustvo sa vama i učinimo vas još uspešnijim.