Pro Info Design

Pro Info Design je kompanija specijalizovana za dizajniranje, izradu, optimizaciju i održavanje WEB sajtova. Uz nas možete biti sigurni da će vaš projekat ostvariti odličan povratak investicije (ROI).

Šta možemo da uradimo za vas?

WEB dizajn

Izrada web sajtova

SEO optimizacija

Održavanje web sajtova

Pro Info doo

Pro Info Design i Pro Info Soft su deolovi firme Pro Info doo nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu jednom korisniku.


Pro Info design se specijalizovala za izradu internet sajtova, dok Pro Info Soft pruža uslugu projektovanja, izgradnje i implementacije programa za poslovanje.

Kontakt

Pro Info doo
Sonje Marinković 16
21000 Novi Sad
Republika Srbija

Tel: +381 21 456 763
E-mail: office@proinfo-design.com
Skype: poziv, dopisivanje

Održavanje web sajtova

Mi brinemo da Vi ne bi morali.

WEB design

Održavanje web sajtova

Želite da se posetioci vašeg sajta uvek rado vraćaju, da pružite nove i tačne informacije, i da budete sigurni da vaš WEB sajt ostvaruje cilj? Održavanje i ažuriranje sajta ima vitalnu ulogu u tome. Održavanje web sajta podrazumeva dodavanje, uklanjanje ili uređivanje teksta i grafike, ažuriranje vesti i dodavanje predstojećih događaja, učitavanje dokumenata a često i hitne ispravke.

Pro Info design poseduje dobro organizovan korisnički servis i podršku. Korisnicima je omogućen on line, telefonski i lični kontakt.

Održavanje se može vršiti po potrebi, na sat, ukoliko sajt ne zahteva česte izmene. Ukoliko vaše poslovanje zahteva stalno menjanje sadržaja sajta, možete se odlučiti za neki od mesečnih ili godšnjih paketa, koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Ukoliko imate potrebu da često menjate sadržaj na web sajtu i pritom posedujete osnovno znanje korišćenja računara CMS je najbolje rešenja za vas. Uz kratku obuku, koja je uključena u cenu, možete sami menjati sadržaj sajta bez potrebe da kontaktirate web mastera. Sadržaj možete menjati u bilo koje vreme i sa bilo kog računara koji je poveza na internet.