Pro Info Design

Pro Info Design je kompanija specijalizovana za dizajniranje, izradu, optimizaciju i održavanje WEB sajtova. Uz nas možete biti sigurni da će vaš projekat ostvariti odličan povratak investicije (ROI).

Šta možemo da uradimo za vas?

WEB dizajn

Izrada web sajtova

SEO optimizacija

Održavanje web sajtova

Pro Info doo

Pro Info Design i Pro Info Soft su deolovi firme Pro Info doo nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu jednom korisniku.


Pro Info design se specijalizovala za izradu internet sajtova, dok Pro Info Soft pruža uslugu projektovanja, izgradnje i implementacije programa za poslovanje.

Kontakt

Pro Info doo
Sonje Marinković 16
21000 Novi Sad
Republika Srbija

Tel: +381 21 456 763
E-mail: office@proinfo-design.com
Skype: poziv, dopisivanje

Web dizajn

Kada se dizajn susretne sa funkcionalnošću to je prelepa stvar.

web design

Web dizajn

U 21. veku web sajt predstavlja prozor u vaše poslovanje. Nikada informacije nisu igrale toliku ulogu u svakodnevnom poslovanju koliko danas. Upravo zbog ove činjenice važno je posedovati dobar web dizajn putem kojeg ćete izgraditi sopstveni imidž i koji će predstavljati portal i sredstvo komunikacije između Vas i vaših klijenata.

Svi aspekti web sajta moraju da funkcionišu skladno da bi on izvršio njegovu funkciju. Naši web dizajneri neće samo kreirati dizajn koji će vas vizuelno izdvojiti od konkurencije, nego će web sajt biti intuitivan i lak za korišćenje.

Prilikom izrade web sajta možete se opredeliti za dizajn po šablonu (eng. template) ili izaradu novog i jedinstvenog dizajna.

  • Šablon je web dizajn koji je preuzet sa interneta, odnosno nije razvijen od strane naše kompanije. On može biti besplatan ili komercijalan. U slučaju da je komercijalan dizajneru se plaća određena nadoknada. Ova metoda se koristi u koliko vam je potrebno brzo i jefino rešenje. Cena pogotovo pada ukoliko se odlučite za neki od besplatnih šablona. Nedostatak je što ovom metodom WEB dizajn neće biti jedinstven i neće maksimalno odražavati vaš brend.
  • Jedinstven dizajn izrađuje firma Pro Info design isključivo za vaše potrebe. Na samom početku izrade WEB dizajna upoznaćemo se sa vašim poslovanjem, sa brendom koji ste izgradili kao i sa očekivanjima od vašeg web sajta. Mi ćemo saslušati vaše ideje, posavetovati vas o najboljoj praksi i zajedno ćemo doći do rešenja kojim ćete biti u podpunosti zadovoljni. Dobićete jedinstven i prepoznatljiv WEB dizajn, koji će postaviti stabilne temelje za izgradnju vašeg on line poslovanja.

Web dizajn naših sajtova zasnovan je na najboljim dizajnerskim tehnologijama. Sve je to praćeno profesionalnom obradom slika i fotografija, dobrim balansom boja, efikasnim korišćenjem prostora... Pronaći ćemo savršenu ravnotežu između dizajna i sadržaja.

Tokom izrade sajta bićete u prilici da pratite rad dizajnera, i imate interaktivnu saradnju. Projekat smatramo gotovim onda kada ste vi potpuno zadovoljni. Dobro dizajniran web sajt je ogledalo vaše kompanije i savršeni marketinški alat.

Dobro dizajniran web sajt je ogledalo vaše kompanije i savršeni marketinški alat.